najsmesnijivicevi.com header slika
Kolekcija Najsmesnijih Viceva - 99,99% Smešni Vicevi - Popravite raspoloženje odmah!

Poslali iz UNESCO-a ekipu da ide po svetu i otkrije kakav osećaj za vreme imaju pripadnici pojedinih naroda.

Dođu oni u Francusku, zaustave tipa na ulici i pitaju ga koliko je sati. Francuzov odgovor se za oko sat vremena razlikovao od stvarnog vremena. Dođu u Italiju, pitaju Italijana, i on pogreši za pola sata.

Dođu u Crnu Goru, vide Vukana kako leži pod drvetom, a pored njega stoji magarac i pase. Pitaju oni Vukana za vreme, on ne pomičući se sa mesta zaklati magarcu reproduktivni organ, isti se zaklati četiri puta i tek će Vukan: "Četiri sata". Naučnici se nađoše u čudu, zaista je bilo četiri sata.

 

Otkupe oni magarca, odvedu ga na ispitivanje, ali ispostavilo se da je magarac običan. Vrate se nazad u Crnu Goru, nađu Vukana pod istim drvetom i vrate mu magarca. Opet ga zapitaju koliko je sati i on opet zaklati magarcu reproduktivni organ, isti se zaklati pet puta, i Vukan odgovori: "Pet sati". Zaista je bilo pet sati, što naučnike baci u očaj i na kraju odlučiše da upitaju Vukana:

- Pa dobro čoveče, kakav ti je to magarac? Mi smo ga podvrgli svim mogućim testovima, i ništa. Ti mu samo zaklatiš ku*ac i odmah znaš koliko je sati.

- Eeeeee, avetinjo, ja kad mu pomaknem ku*ac vidim crkveni sat u selu.